Verification: ad81d75d8ef4b873
top of page
Happy children at school in Uganda.

Lid Worden

Vrienden van MaSe

Word je “vriend van Stichting MaSe” dan vragen we je een donatie te doen van minimaal 5 euro of meer per maand. Hiervoor krijg je een klein welkomstkadootje uit Uganda, ieder half jaar een nieuwsbrief over de projecten en vrij toegang tot een georganiseerd evenement.

 

Daarbij proberen we via social media en de website regelmatig te laten zien wat er gebeurt en hoe het geld wordt besteed. Heb je vragen
dan staan we altijd voor je klaar om deze te beantwoorden. 

Happy children with their hands raised up.
Playing children in Uganda.

Word vrijwilliger

Word vrijwilliger in Nederland of in Oeganda! Samen met onze vrijwilligers proberen we zoveel mogelijk geld in te zamelen en ervoor te zorgen dat de financiën de doelgroep in Oeganda bereiken. 

 

Vrijwilligers zamelen op verschillende manieren geld in. Dit kan door fundraisers, mond-tot-mond reclame, evenementen en vele andere manieren om geld bij elkaar te krijgen. Iedere kan ons mee helpen. En je hoeft geen  zeeën van tijd te hebben, want samen kijken we gewoon hoe en waar je kunt en wilt helpen. Heb je interesse laat het ons dan weten door een email te sturen naar ons.

Vrijwilligers worden niet betaald, niet omdat ze waardeloos zijn, maar omdat ze van onschatbare waarde zijn.

Sherry Anderson

Vrijwilligers en Vriendschap Formulier

Als u het formulier invult dan kunnen wij u het welkomstkadootje sturen en u via de mail op de hoogte houden. Doet u liever een maandelijkse anonieme donatie dan kan dat natuurlijk ook. Maak dan het bedrag maandelijks over met dit link.

Bedankt voor uw vriendschap!

bottom of page