Verification: ad81d75d8ef4b873
top of page
Zoeken

Maak kennis met Walter, de nieuwste aanwinst in het team van vrijwilligers


Walter

Maak kennis met Walter Mwirumubi, de nieuwste aanwinst in het team van toegewijde vrijwilligers van Stichting MaSe. Met een hart vol medeleven en een verlangen om een verschil te maken, heeft Walter zich aangesloten bij Stichting MaSe om zijn vaardigheden en expertise in te zetten voor onze missie om behoeftige kinderen in Uganda te ondersteunen.


Walter is niet zomaar een vrijwilliger; hij is een kracht voor verandering met een schat aan ervaring en een passie om een verschil te maken in het leven van mensen in gemarginaliseerde gemeenschappen. Met meer dan vijf jaar praktijkervaring in het leiden van verschillende gemeenschapsinitiatieven op het platteland van Oeganda, brengt Walter een unieke mix van expertise en toewijding in zijn rol bij Stichting MaSe.


Zijn staat van dienst spreekt boekdelen over zijn inzet voor sociale rechtvaardigheid, gelijkheid en empowerment. Van het organiseren van bewustwordingscampagnes tot het leiden van trainingssessies en beleidsbetrokkenheid, Walter heeft in de voorhoede gestaan van inspanningen om dringende kwesties zoals seksueel gender gerelateerd geweld, empowerment van adolescenten en toegang tot formeel onderwijs aan te pakken. Zijn werk zorgt niet alleen voor bewustwording maar ook voor tastbare verandering, waardoor mensen hun rechten kunnen laten gelden en een waardig leven kunnen leiden.


Walters academische achtergrond verrijkt zijn bijdragen aan Stichting MaSe. Met een master in ontwikkelingsstudies, gespecialiseerd in bestuur en ontwikkelingsbeleid, van het International Institute of Social Studies van de Erasmus Universiteit Rotterdam, Nederland, en een bachelor in leiderschap en bestuur van de Makerere University, Oeganda, brengt Walter een diep begrip van de complexe dynamiek van ontwikkeling en bestuur in zijn rol als vrijwilliger.


Zijn besluit om zich als vrijwilliger aan te sluiten bij Stichting MaSe weerspiegelt zijn niet aflatende inzet voor het ondersteunen van initiatieven die kwetsbare gemeenschappen, met name behoeftige kinderen in Oeganda, vooruithelpen en mondiger maken. Met zijn expertise in online strategische netwerken wil Walter digitale platforms gebruiken om de impact en het bereik van Stichting MaSe te vergroten, zodat meer kinderen de steun en hulp krijgen die ze nodig hebben om zich te ontwikkelen.


Nu Walter aan dit nieuwe hoofdstuk begint met Stichting MaSe, zijn we klaar om een nog groter verschil te maken in het leven van degenen die we helpen, door gemeenschappen te versterken en blijvende verandering te creëren.

76 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page